Pracownia  oficjalnie rozpoczęła swoją działalność w 2014 roku. Początkowo wspołdzieląc lokal gastronomiczny z inną firmą działającą w branży. Obecnie już samodzielnie prowadzimy mały kameralny lokalik przy ulicy Twardej 60a. Produkcja naszych wyrobów odbywa się w odpowiednio przystosowaym lokalu z zachowaniem odpowiednich norm bezpieczeństwa. Zmieniały się lokale. Od początku jednak nie zmieniamy swoich standardów – zawsze są onę na wysokim poziomie. Przygotowując słodkości kierujemy się swoimi zasadami.: ma być z naturalnych, świeżych składników. Ma być pysznie i pięknie – tak jak sami byśmy chcieli zjeść 🙂
Za artystyczną stronę naszych wyrobów odpowiada:

Karolina Ciesielska

dekoratorka, mistrzyni sugarcraftingu, artystka. Swoją przygodę ze stylem angielskim rozpoczęła w 2010 roku od wykonania tortu dla swojej córki Zuzanny. Uczestniczka wielu konkursów dotyczących dekorowania artystycznego. Wielokrotnie nagradzana i wyróżniana, między innymi w międzynarodowym konkursie na tort okolicznościowy Expo Sweet 2012, gdzie zajęła 1 miejsce stając się jednocześnie mistrzynią w dekorowaniu tortów.

Swoją wiedzę i umiejętności poszerza nieustająco biorąc udział w wielu szkoleniach u Mistrzów polskich oraz zagranicznych. Uczennica samej Kristiny Rado – Mistrzyni w dziedzinie dekorowania tortów przy użyciu royal icing.

Karolina chętnie dzieli się swoją wiedzą i pasją z innymi. Od ponad 2 lat publikowane są jej artykuły na łamach czasopisma branżowego Mistrz Branży.

Największym wyzwaniem są zawsze torty dla dzieci, które z checią wykonuje. Niemniej jednak nie ma okazji na której nie sprawdziłby sie tort artystyczny.

Twórczyni wielu tutoriali i poradników.
Cdn…